Keinginan wanita ketika bersetubuh

Hubungan intim umumnya dilakukan tanpa mengenakan busana.Namun, sebuah kajian mengungkap bahawa ramai wanita lebih menyukai bercinta tanpa menanggalkan busana. Mengapa?

Seperti dikutip dari laman Daily Mail, sebanyak 48 peratus daripada 1.563 orang yang terlibat dalam kajian MyCelebrityFashion.co.ukmengaku tidak percaya diri berpenampilan tanpa busana di hadapan pasangan. Mereka memilih tetap membalut tubuh, meski hanya sehelai kain, ketika bercinta.

Tapi, keputusan berbusana saat bercinta boleh membuat lelaki kecewa. Hanya 36 peratus lelaki yang menyukai wanita berbusana saat bercinta. Majoriti lelaki lebih menyukai wanita tanpa busana saat bercinta.

Keputusan kajian juga menunjukkan, sebanyak 61 peratus wanita mengaku lebih suka berhubungan seks lampu tidak menyala.Sementara di kalangan lelaki, hanya 37 peratus yang menginginkan berhubungan intim dalam keadaan gelap.

Penelitian ini dilakukan untuk mengetahui seberapa besar pakaian berpengaruh pada kepercayaan wanita berkaitan bentuk tubuhnya. “Fakta bahawa sebahagian besar wanita merasa lebih seksi dengan pakaian menunjukkan bahawa, walaupun kepercayaan diri soal tubuh dalam keadaan rendah, dengan pakaian hal itu bisa ditingkatkan,” kata Andy Barr, pengarah marketing MyCelebrityFashion.co.uk.

htp://ruangberita.com/

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s